Маски з бджолиним воском для обличчя

Категорії

Бджолиний віск, завдяки своєму складу та властивостям, є важливим компонентом у ряді поживних масок для обличчя, які надають шкірі ніжності, м'якості та бархатистості. Віск включається до складу масок від зморшок, для очищення шкіри, при пігментних плямах та інших випадках. Розглянемо як приготувати маску з воску для обличчя в домашніх умовах, які рецепти масок існують для різних типів шкіри обличчя та багато іншого.

Бджолиний віск у косметиці для обличчя

Бджолиний віск у косметиці для обличчя знайшов широке застосування.
Жінки при догляді за обличчям часто використовують крем з бджолиного воску в домашніх умовах його легко приготувати і маски з бджолиного воску для обличчя, яку також легко можна виготовити в домашніх умовах. Бджолиний віск для обличчя у складі крему та масок надає відновлюючу дію на шкіру обличчя, перешкоджає утворенню зморшок, крему та маски з бджолиного воску рекомендуються для догляду за сухою, нормальною та жирною шкірою. Перед нанесенням крему або маски з воску на обличчя, попередньо очищають шкіру.
Після застосування масок з воску часто рекомендується змастити шкіру обличчя живильним кремом, який можна виготовити на основі бджолиного воску.

Загальні принципи приготування масок із бджолиного воску для обличчя в домашніх умовах
Існує безліч рецептів з приготування масок з бджолиного воску для обличчя в домашніх умовах, але при їх приготуванні необхідно дотримуватися певних правил.

Найперше правило застосування масок з бджолиного воску для обличчя – це необхідно користуватися якісним воском. Для цього потрібний якісний натуральний віск. На жаль, останнім часом для того, щоб придбати якісний натуральний віск, необхідно знайти бджоляра і купувати віск безпосередньо у нього. На щастя, сучасні методи доставки дозволяють замовляти та отримувати віск у будь-якого бджоляра. Чому це важливо, краще прочитати у статті про якість бджолиного воску або у статті про те, як визначити натуральність бджолиного воску. Використання саме натурального та якісного воску вбереже вас від багатьох неприємностей, які можуть виникнути.
Для приготування маски з бджолиного воску для обличчя в домашніх умовах необхідно мати скляний, фарфоровий або керамічний посуд. Бажано, щоб цей посуд використовувався лише для приготування косметики. Перед приготуванням масок та іншої косметики посуд повинен бути ретельно вимитий. Після приготування маски з бджолиного воску для обличчя посуд також необхідно ретельно вимити. Як відмити посуд від воску.
Топити віск найкраще на водяній бані.
У світі існують сотні рецептів приготування масок з воску для обличчя, в яких передбачено крім воску ще багато різних інгредієнтів. Інгридієнти варіюють залежно від типу шкіри та очікуваного ефекту. Компоненти масок бувають тверді та рідкі. У такі маски найчастіше додаються соки різних овочів та фруктів, рослин, тваринні та рослинні олії, ефірні та ароматичні олії, інші продукти бджільництва, можуть додаватися будь-які тверді інгредієнти. Тому необхідно дотримуватись кількох простих правил, всі тверді інгредієнти необхідно попередньо подрібнити за допомогою ножа або м'ясорубки. Всі інгредієнти бажано додавати в розплавлений віск також теплими, це робиться для того, щоб не відбулося затвердіння воску при додаванні холодних компонентів, які можуть різко знизити температуру суміші та утворити грудки, які в масці не потрібні.
Для отримання маски із воску для обличчя необхідно після додавання всіх інгредієнтів отримати однорідну масу, це найкраще зробити за допомогою міксера.
Як правило, маски з бджолиного воску для обличчя приготовані в домашніх умовах, не витрачаються за один раз. Частина маски, що залишилася, з бджолиного воску для обличчя може зберігатися певний час. Для цього їх поміщають у скляні банки, що щільно закриваються, і зберігають у холодильнику. Перед наступним застосуванням маску попередньо розігрівають.

Поживна маска з бджолиного воску для обличчя
Для приготування живильної маски з бджолиного воску для обличчя необхідно взяти воску 50 г, меду 70 г, сік цибулини білої лілії 40 г. Усі перемішують, поміщають у керамічну посуд і нагрівають на слабкому вогні до того часу, поки бджолиний віск не розтопиться. Після чого добре перемішують до однорідного стану і залишають охолоджуватися. Після того як суміш охолоне маску наносять на чисте обличчя на 10 хвилин, після чого змивають водою кімнатної температури.
Застосування такої марки із бджолиного воску для обличчя сприяє м'якості та еластичності шкіри обличчя та маска одночасно живить шкіру обличчя.

Маска з бджолиного воску для обличчя для запобігання зморшкам
Для приготування маски із бджолиного воску для запобігання зморшок беруть віск 30 грам, мед 70 грам, сік цибулі 30 грам, сік із цибулини білої лілії 30 грам. Суміш поміщають у керамічну посудину і нагрівають на повільному вогні, після плавлення воску все добре перемішують до однорідного стану. Таку маску з бджолиного воску для обличчя від зморшок наносять вранці та ввечері, маску залишають на шкірі на 10-15 хвилин, після чого надлишок знімають ватним тампоном змоченим водою кімнатної температури. Така маска з бджолиного воску для обличчя сприяє запобіганню передчасним зморшкам.

Маска з бджолиного воску для обличчя для очищення пір
Для приготування маски з бджолиного воску для обличчя беруть 10 грам воску, олію персикове 10 грам, ланолін 10 грам, вазелін 50 грам, сірчанокислий цинк 0,5 грам, азотнокислий вісмут 1 грам, маску для обличчя готують звичайним способом. Така маска з бджолиного воску для обличчя сприяє очищенню та скороченню пір.

Маска з бджолиного воску для обличчя для обвітреної шкіри
Для приготування маски з бджолиного воску для обличчя беруть віск 50 грам, мед 70 грам, сік одного лимона, готують маску звичайним способом, маску з бджолиного воску наносять після вмивання на 15-20 хвилин перед сном. Така маска з бджолиного воску заспокоює обвітрену та втомлену шкіру обличчя.

Маска з бджолиного воску для обличчя для очищення шкіри
Для приготування маски з бджолиного воску для обличчя для очищення шкіри беруть бджолиний натуральний віск. Віск розтоплюють, наносять на особу, залишають до затвердіння. При використанні маски з воску бджолиного видаляються чорні крапки і очищається шкіра. Застосування такої маски для обличчя посилює кровообіг, спричиняє відтік поту, з яким видаляються продукти розпаду.

Зволожуюча маска з бджолиного воску для обличчя з гліцерином
Беруть одну чайну ложку воску, дві чайні ложки персикової олії, дві чайні ложки гліцерину. Віск розтоплюють у керамічному посуді на водяній бані, додають нагріту персикову олію та гліцерин, все перемішують до однорідного стану. Після остигання маску наносять на обличчя. Така маска сприяє зволоженню та живленню шкіри обличчя.

Маска з бджолиного воску для обличчя для чутливої ​​шкіри
Для приготування маски для обличчя беруть одну чайну ложку воску, оливкову олію – дві чайні ложки, морквяний сік – дві чайні ложки. Віск розтоплюють у керамічній посудині на водяній бані, після чого додають інші інгредієнти і все перемішують до однорідного стану. Маску наносять на шкіру та залишають на 20 хвилин. Така маска із воску для обличчя корисна для чутливої ​​шкіри обличчя.

Поживна маска з бджолиного воску для обличчя
Для приготування маски для обличчя беруть 15г бджолиного воску, аскорутин, він вітамін C у вигляді порошку 5 г, масло жожоба 5 мл. Віск розтоплюють у керамічному посуді на повільному вогні, на водяній бані та додають інші інгредієнти. Усі змішують до однорідного стану. Застосування такої маски сприяє зменшенню зморшок та ліквідації мікротріщин на шкірі. Шкіра обличчя стає пружною та м'якою.


Омолоджуюча маска з бджолиного воску для обличчя
Для приготування маски, що омолоджує, з бджолиного воску для обличчя беруть такі інгредієнти як дві чайні ложки бджолиного меду, оливкова олія дві чайні ложки, оливкової олії можна замінити маслом авокадо, віск бджолиний одна чайна ложка. Для приготування маски. Віск розтоплюють у керамічному посуді на водяній бані і потім теплий віск додають і змішують з іншими компонентами до однорідного стану. маска з бджолиного воску наноситься на обличчя та витримується приблизно 20 хвилин. Така маска із воску допомагає омолодити шкіру обличчя та відновити еластичність шкіри.

Існує ще один рецепт маски, що омолоджує, з бджолиного воску для обличчя
Для приготування такої маски, що омолоджують, з бджолиного воску беруть оливкову олію 5 мл, крохмаль 5 г, воску 10 г. Готують маску аналогічним способом - розтопити віск на водяній бані в керамічному посуді, додавати інші інгредієнти і змішати все до однорідного стану, на 30 хв.

Однак є ще один рецепт приготування маски із воску для обличчя для омолодження шкіри. Для цього беруть 10 г воску, 10 мл кислого молока, 15 мл олії пшеничного.
Для приготування маски, що омолоджує, з воску, в трохи підігріту простоквашу додають теплу олію пшениці і додають рідкий віск, після чого все змішує до однорідного стану. Маску наносять на шкіру обличчя щільним шаром і залишають на обличчі приблизно одну годину.


Маска з бджолиного воску для сухої шкіри
Для приготування маски з бджолиного воску для сухої шкіри потрібно 15 г воску, 5 г свіжої сметани, 5 мл вітаміну Е.
Для приготування маски з бджолиного воску для сухої шкіри необхідно розтопити віск на водяній бані і додати в теплий віск сметану і вітамін Е, також можна капнути одну краплю будь-якої ароматичної квіткової олії для додавання приємного аромату. Усі збивають у однорідну масу. Маску із воску ще теплою наносять на 40 хвилин на шкіру, потім залишки маски видаляють ватним тампоном.

Маска з воску для обличчя для нормальної шкіри
Маску з воску для обличчя можна використовувати і для нормальної шкіри обличчя. Для приготування такої маски використовують одну чайну ложку воску, одну чайну ложку лимонного соку, одну чайну ложку масла жожоба, одну столову ложку меду бджолиного. Для приготування такої маски віск розтоплюють на водяній бані та рідкий віск змішують з рештою інгредієнтів. Отримують густу масу, яку наносять на обличчя на 20 хвилин. Залишки маски змивають теплою водою. Така маска добре зволожує шкіру, роблячи її м'якою та гладкою.

Маска з бджолиного воску для обличчя, щоб прибрати пігментацію шкіри і відбілити її
Прибрати пігментацію шкіри та відбілити шкіру обличчя допоможе маска з воску для обличчя, яку можна приготувати в домашніх. Умови. Для приготування маски беруть 10 г воску, 15 мл попередньо процідженого відвару ромашки, а також пару крапель імбиру. Для приготування маски віск розтоплюють на водяній бані в керамічному посуді, куди додають відвар ромашки та пару крапель олії. Усі добре перемішують. Потім наносять на шкіру обличчя. Надалі змивають залишки маски теплою водою.

Висновки про застосування бджолиного воску для шкіри обличчя

Як бачимо маски з воску для обличчя мають широкий діапазон застосування та здатні вирішити досить багато проблем шкіри обличчя, допомагають жінкам виглядати молодшою ​​та красивішою. Будь-яка жінка може підібрати рецепт для приготування маски з бджолиним воском для обличчя в домашніх умовах, до смаку. Крім вищеописаних, є ще сотні рецептів приготування масок для обличчя із застосуванням воску. Віск є натуральним продуктом, який не викликає алергію та побічних ефектів та підійде для будь-якої жінки.

 

( 1 )
Рекомендовані товари
Швидке замовлення
Швидке замовлення
Швидке замовлення
Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
100% гарантія якості
100% гарантія якості
14 днів на повернення товару
14 днів на повернення товару
Доставка по всій країні
Доставка по всій країні
Самовивіз з магазину
Самовивіз з магазину