Медові рецепти

Категории

Ми завжди вживали мед у наш чай і вівсянку, але нам знадобився деякий час, щоб з’ясувати, що це насправді є силою краси. Мед є природним антисептиком, а також зволожувачем, що означає, що він затримує вологу у вашій шкірі та волоссі, тому він зволожує, борючись з бактеріями. Досить круто, правда? Повне розкриття інформації: це може бути трохи слизьким, але ми приймемо це. Ці 5 простих рецептів з медом у головних ролях допоможуть полегшити будь-які проблеми з волоссям і шкірою, від сухості до акне. Хто знав?

Зволожуюча маска для волосся

Інгредієнти:
1 стиглий авокадо, половина
2 столові ложки кокосової олії
1 чайна ложка меду

Час від часу для кожного типу волосся необхідна хороша глибока кондиціонуюча маска, і ці потужні живильні натуральні інгредієнти, як правило, мають набагато більше переваг, ніж звичайний вишуканий продукт. Корисні жири в авокадо і кокосі глибоко зволожують волосся, а зволожуючі властивості меду допомагають вашому волоссю утримувати вологу. Помістіть розріджену кокосову олію в миску з медом і поставте в мікрохвильову піч приблизно на 20 секунд, а потім змішайте їх разом ложкою. Додайте авокадо (розімніть його виделкою!) і перемішайте, поки три інгредієнти не з’єднаються гладко. Ви можете поставити миску в мікрохвильову піч ще на кілька секунд, щоб суміш залишалася теплою, що допомагає проникнути в волосяний фолікул. Покрийте волосся від кінчиків аж до шкіри голови і залиште, поки ви можете постояти, принаймні 30 хвилин, а потім змийте шампунем.

Маска для обличчя проти плям

Інгредієнти:
1 чайна ложка кориці
1 чайна ложка мускатного горіха
2 столові ложки меду
1/2 чайної ложки лимона


Може бути важко знайти маску для обличчя своїми руками, яка бореться з акне, але не висихає, але ця, безсумнівно, підходить. Мед природним чином бореться з бактеріями, допомагаючи шкірі утримувати вологу, кориця діє як антисептик і ніжний підсушуючий засіб (і сприяє кращому припливу крові до шкіри), а дрібно подрібнена текстура мускатного горіха в поєднанні з лимоном відлущує навіть найчутливішу шкіру, не викликаючи подразнення. . Змішайте суміш у мисці, потім нанесіть її на шкіру на необхідний час.

Від посічених кінчиків

Інгредієнти:
1 столова ложка оливкової олії
1 столова ложка меду
1 великий яєчний жовток
1 столова ложка кокосового масла

Вносити яєчний жовток у волосся — чи будь-де на вашому тілі — звучить дуже грубо, але яєчні жовтки насичені білком, що робить їх ідеальними для додання міцності та блиску скомпрометованим пасмам, особливо коли справа доходить до в’ялих кінчиків. Додайте інгредієнти в миску і змішайте віночком, а потім нанесіть суміш від середини донизу (це надто важко наносити на коріння і може обтяжувати волосся), переконавшись, що ви дійсно Введіть інгредієнти в свої кінці, щоб наситити їх. Залиште процедуру на 20 хвилин до години, а потім скористайтеся тепленькою водою під душем, щоб змити шампунь і стан, як зазвичай.

Пінисте мило для ванн

Інгредієнти:
1 склянка олії солодкого мигдалю
1/2 склянки меду
1/2 склянки рідкого мила для рук
1 столова ложка ванільного екстракту

Навіть якщо DIY не зовсім ваша ніша, цей надзвичайно простий рецепт цілком під силу і стане чудовим подарунком — вважайте його «напівдомашнім». Змішайте олію, мед і екстракт ванілі в мисці разом, в ідеалі за допомогою віночка, перш ніж додати рідке мило для рук. (Нашим вибором є рідке кастильське мило без запаху від доктора Броннера, оскільки воно не має аромату та містить оливкову олію.) Після того, як вони повністю змішані, ви можете переливати їх у пляшку або баночку для використання в майбутньому, або піти прямо вперед і залийте його під проточною водою в наступній ванні. Замочування в теплій воді може неймовірно сушити, але зволожуюча олія і мед у цьому рецепті знищують шкоду.

Заспокійлива маска для обличчя

Інгредієнти:
1/2 склянки вівсяних пластівців
1/2 склянки молока
1 столова ложка меду

Цей простий і зрозумілий рецепт є одним із наших улюблених, оскільки він природно заспокоює, м’яко відлущує та легко готується з інгредієнтів, які вже є на вашій кухні. Просто зваріть вівсянку і, поки вона ще тепла, обережно вмішайте молоко. Додайте столову ложку меду і нанесіть на обличчя. Ця процедура ідеально підходить для сухої або легко подразненої шкіри, але завдяки антибактеріальним властивостям меду, вона також чудово підходить для жирної та схильної до акне шкіри.

Рекомендуемые товары
Быстрый заказ
Быстрый заказ
Быстрый заказ
Комментарии
Пока нет комментариев
Написать комментарий
Имя*
Email
Введите комментарий*
100% гарантия качества
100% гарантия качества
14 дней на возврат товара
14 дней на возврат товара
Доставка по всей стране
Доставка по всей стране
Самовывоз из магазина
Самовывоз из магазина