Яєчний білок-7 масок

Categories

Яйця є джерелом поживних речовин і використовувалися в косметичних продуктах протягом століть. Лише один яєчний білок містить майже 4 грами білка і безліч вітамінів і мінералів, включаючи кальцій, магній і фолат.

З багатьох білків, які вони містять, є один під назвою лізоцим, який використовується в харчовій промисловості через його антибактеріальні властивості . Саме ці поживні речовини є особливо корисними, що має сенс, оскільки вони були призначені для харчування курчат!

Для старіючої шкіри яєчні білки можуть допомогти підтягнути та підтягнути. Якщо у вас великі пори або шкіра, схильна до акне, яєчні білки допоможуть закрити пори і позбутися від наростів. А якщо ваша шкіра жирна, яєчні білки можуть допомогти очистити пори і волосяні фолікули, які виробляють занадто багато шкірного сала.

Є дві проблеми з яєчними білками для косметичного використання; одна полягає в тому, що сирі яйця можуть переносити бактерії сальмонели [джерело]. З цієї причини важливо не допускати потрапляння яєчного білка в очі або рот, і ви завжди повинні мити руки після роботи з сирими яйцями будь-якого типу.

Друге, що потрібно враховувати, це алергія на яйця, хоча якщо ви можете їсти варені яйця, ви, ймовірно, в порядку. Якщо у вас алергія на яйця, краще уникати цих рецептів. Замість цього спробуйте ці маски з вівсяних пластівців своїми руками.

Так, якщо яйця не проблема, для вас є маска з яєчного білка, незалежно від типу вашої шкіри!

Підтягуюча маска з яєчного білка для зрілої шкіри
1 яєчний білок
1 чайна ложка лимонного соку
1 чайна ложка сирого меду
Змішайте інгредієнти і нанесіть на обличчя. Дайте висохнути протягом 15-20 хвилин і змийте теплою водою. Яєчний білок підтягує і тонізує ваше обличчя, лимон освітлює пігментні плями, а мед вбиває бактерії, водночас зволожуючи шкіру.

Живильна маска для обличчя з яєчного білка та виноградних кісточок
1 яєчний білок
6-7 свіжих виноградин
Змішайте виноград і яєчний білок в блендері і збийте до повної однорідності. Це подрібнить кісточки, які містять живильне масло виноградних кісточок.

Як тільки суміш стане пінистою, нанесіть маску на обличчя та шию за допомогою пензлика вгору. Залиште на 15 хвилин, потім ретельно змийте і нанесіть звичайний зволожуючий крем.

Заспокійлива маска з яєць і ромашки для чутливої ​​шкіри
1 яєчний білок
1 чайна ложка гелю алое вера
1 чайна ложка ромашкового чаю
Змішайте інгредієнти в невеликій мисці і добре збийте. Нанесіть на чисту шкіру і дайте висохнути протягом 20 хвилин, а потім змийте прохолодною водою. Гель алое вера і ромашковий чай заспокоюють запалення і почервоніння.

Примітка: не використовуйте цю маску на засмаглій шкірі. Використовуйте його тільки на нормальній шкірі з ділянками невеликого подразнення або запалення, викликаного тепловим впливом.

Антивікова маска для очей
1 яєчний білок
1 столова ложка дрібно натертої моркви (не дитяча, звичайна морква містить більше поживних речовин)
1 чайна ложка алое вера
Змішайте яєчний білок, моркву та алое вера в невеликій мисці. Збити суміш виделкою до утворення піни (близько 1 хвилини).

Чистими руками або пензлем нанесіть маску навколо і під очі. Уникайте повік, тому що ви не хочете потрапити в очі. При бажанні маску можна нанести на все обличчя.

Маска для очей проти набряків
1 яєчний білок
2 чайні ложки кавової гущі (невикористана гуща найкраща, оскільки вона містить найбільше кофеїну, але використана гуща підходить, якщо кава щойно приготувала)
Змішайте яєчний білок і каву в маленькій мисці. Збивайте суміш виделкою до утворення піни, приблизно 1 хвилину. Чистими руками або пензлем нанесіть маску навколо і під очі. Уникайте повік, тому що ви не хочете потрапити в очі. За бажанням маску можна нанести на все обличчя.

Дайте масці висохнути протягом 10 хвилин. Ви точно відчуєте, як ця маска підтягує вашу шкіру! Якщо він стає незручним, витягніть його до закінчення 10 хвилин. Використовуйте м’який вологий рушник, щоб акуратно змити маску. Завершіть процедуру звичайним зволожуючим кремом. Викиньте невикористану маску.

Відлущуюча маска з яєчного білка для жирної шкіри
1 яєчний білок
1 чайна ложка сирого меду
Мелений овес або борошно
Збийте яєчний білок з медом до однорідної піни. Додайте мелений овес або борошно, поки не отримаєте пасту.

Нанесіть його на обличчя, уникаючи очей, і м’яко втирайте в шкіру. Залиште маску на 10 хвилин і видаліть теплою водою.

Маска з яєчного білка для очищення пор
1 яєчний білок
1 столова ложка білого цукру
2 чайні ложки кукурудзяного крохмалю
Змішайте інгредієнти і нанесіть на обличчя. Дайте їй висохнути протягом 15-20 хвилин, потім зніміть маску дуже повільно. Змийте теплою водою.

Яєчний білок живить і підтягує шкіру на вашому обличчі для молодшого вигляду, в той час як надзвичайно дрібний цукор відлущує ваші пори, а кукурудзяний крохмаль вбере будь-який бруд і бруд. Після цього нанесіть алое вера на будь-які чутливі ділянки.

Інші інгредієнти ідеально підходять для масок з яєчного білка
Бажаєте оживити стан шкірного покриву? Ось кілька речей, які ви можете додати до масок з яєчного білка, щоб отримати додаткові поживні речовини та заспокоїти шкіру:

Бджолиний пилок
авокадо
йогурт
Сухе кокосове молоко
папайя
Матча
Куркума
Трояндова вода
Бентонітова глина

Поширені запитання про маску з яєчного білка
Як часто потрібно робити маску з яєчного білка?

За словами професіоналів, раз на тиждень безпечно. Хоча ви завжди можете налаштувати частоту і подивитися, як ваша шкіра реагує, занадто часте використання маски може висушити вашу шкіру або викликати роздратування. Як завжди, якщо ви помітили почервоніння, свербіж або лущення, зменшіть частоту і дайте шкірі достатньо часу для відновлення.

Чи безпечно зберігати залишки маски? Скільки це триватиме?

Залишки маски можна зберігати в холодильнику до 24 годин.

Чи може маска з яєчного білка видалити чорні точки?

Для конкретної боротьби з чорними крапками корисно, якщо ви використовуєте паперові рушники або серветки для створення смужок пор, що дає масці (і чорним крапкам) щось, за що можна захопитися. Збийте 1 яєчний білок у невеликій мисці без додаткових інгредієнтів і нанесіть його на обличчя. Покладіть смужку паперового рушника на ніс, підборіддя або будь-які інші ділянки, на яких ви бачите чорні точки. Потім зверху нанесіть ще один шар маски з яєчного білка. Дайте висохнути приблизно 30 хвилин, перш ніж знімати.

Якщо ви шукаєте більше масок від чорних крапок, ось 5 масок від чорних крапок своїми руками, які магічно очищають пори.

Коли потрібно використовувати маску з яєчного білка?

Найкраще наносити маску з яєчного білка на щойно вимиту шкіру. Після того, як ви змиєте його, ви повинні продовжити решту своєї звичайної процедури догляду за шкірою.

Чи безпечно використовувати яєчні білки навколо очей?

Так! Але, як і з будь-якими косметичними засобами, натуральними чи іншими, будьте обережні, щоб маска не потрапила в очі. Коли настав час знімати маску, збризніть її прохолодною водою або обережно протріть її вологою серветкою. Не чіпайте шкіру під очима, інакше ви можете погіршити ситуацію.

Чи справді яєчні білки корисні від прищів?

Імовірно, вітаміни, мінерали та білок в яєчних білках допомагають заспокоїти шкіру, що може зменшити появу прищів. Вони також допомагають контролювати вироблення шкірного сала і звужують пори, знищуючи бактерії.

 

Recommend
Fast Order
Fast Order

Незаюаром...Після 01.01.2022.

Приймаю передзамовлення

Fast Order
Comments
No reviews yet
Write your comment
Name*
Email
Enter your comment*
100% quality guarantee
100% quality guarantee
14 days for return
14 days for return
Nationwide delivery
Nationwide delivery
Pickup
Pickup