Maslo-Babasu

Масло Бабасу нерафіноване

75.00 грн.

Кількість
Compare

Опис

Бабасу за своїм складом нагадує себум (речовина, що входить до складу шкіри), тому воно з успіхом застосовується при догляді за будь-яким типом шкіри.Входить до складу багатьох засобів по догляду за проблемною, схильної до жирності шкірою, а також для вікового догляду за шкірою, так як воно вважається одним з кращих природних зволожувачів. Через своїх поживних властивостей масло добре підходить при догляді за ніжною дитячою шкірою.

Бабасу часто використовується в косметології ще й тому, що не існує сезонних обмежень для застосування косметичних засобів, до складу яких воно входить.

Це масло цінне тим, що пом’якшує шкіру, надаючи їй шовковистість, і в той же час не закупорює пір. Після його нанесення не залишається жирного блиску, характерного для багатьох інших масел рослинного походження. При цьому бабасу підсилює захисну функцію шкіри і запобігає її зневоднення.

Через високий відсоток вмісту лауринової кислоти (40-55%), бабасу має яскраво виражену антибактеріальну дію. Саме тому його застосовують для догляду за пошкодженою шкірою. Бабасу, в складі бальзамів і сироваток, використовується при догляді за схильними до сухості і ламким волоссям. Крім того, воно сприяє відновленню пошкодженого волосся. Також це масло застосовується при виготовленні помад і бальзамів для губ.

Вага:50 гр

Термін придатності:18 міс

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Масло Бабасу нерафіноване”

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *