g-lavanda

Гідролат Лаванди

Категорія: Позначка:

55.00 грн.

Кількість
Compare

Опис

Гідролат лаванди – продукт природного походження, що отримується в процесі виготовлення ефірного масла з квітів лаванди. Являє собою прозору рідину зі специфічним рослинним ароматом, без сторонніх включень. Насичений флавоноїдами, біоактивними речовинами лаванди (лавандулолом, ліналоол, ліналілацетат), мікроелементами, містить незначну кількість дубильних речовин.

  Корисні властивості

Натуральний лавандовий тонік, завдяки цінним біологічним з’єднанням, має такі властивості:

заспокійливу;
тонізуючу;
балансує;
протизапальну;
антимікробну.

Активні компоненти лавандової води надають делікатне вплив на шкірні покриви, роблячи можливим догляд за надчутливої, пересушеній і дитячою шкірою.

  Застосування в косметології

Гідролат лаванди активно використовується в косметології як елемент комплексного догляду за чутливою, жирною шкірою, а також за шкірних покривів з ознаками атопічного дерматиту. Натуральний тонік з лавандою можна купити для самостійного використання в якості:

натурального лосьйону;
косметичного льоду;
засоби для вмивання.

Трихологи рекомендують купити гідролат лаванди для активізації зростання і поліпшення зовнішнього вигляду волосся. Натуральний тонік може використовуватися як засіб швидкої допомоги при укусі комах, контакті з медузами або легких сонячних опіках.

  Ефект від застосування

Систематичне використання гідролата лаванди дає можливість досягти таких результатів:

позбутися від прищів;
звузити пори і зменшити секрецію підшкірного жиру;
підтягнути шкірні покриви обличчя і шиї;
надати шкірі здоровий вигляд;
зняти спазм з м’язів;
побороти депресивний стан;
надати волоссю блиску, збільшити їх густоту;
зняти роздратування, м’яко очистити епідерміс.

  Рекомендації по використанню

Універсальність натурального лавандового тоніка дозволяє використовувати його як:

альтернативу косметичним продуктам промислового виробництва (тонікам, освіжаючим спреям, засобів для вмивання, ополіскувач для волосся);
компонент при виготовленні натуральної косметики (як рідку основу кремів для обличчя, лосьйонів для тіла, масок і обгортань);
активатор для альгінатних масок.

Також варто купити гідролат лаванди в якості засобу ароматерапії:

для додавання в ванни перед сном;
для обприскування свіжої постільної білизни
Об’єм:100 мл

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Гідролат Лаванди”

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *