EO-Kedr

ЕО Кедру техаського

Категорія: Позначка:

45.00 грн.

Кількість
Compare

Опис

Завдяки заспокійливим властивостям позитивно впливає на людину в стані нервового напруження і тривоги. Використовується при медитації. Антисептичні та стягуючі властивості масла особливо позитивно позначаються на стані жирної шкіри, сприяють позбавленню від вугрів і прищів. Олія допомагає очистити шкіру від корок, нагноєнь, а також справитися з такими хронічними захворюваннями, як дерматит та псоріаз. Властивість пом’якшувати шкіру ще більш чітко проявляється при змішуванні його з маслами кипариса і ладанного дерева.

Проявляє косметичні і дерматологічні властивості, омолоджує, підвищує пружність шкіри. Прекрасний засіб проти целюліту і для боротьби з лишньою вагою. Перешкоджає випаданню волосся і появі лупи. Застосовується при лікуванні наривів, опіків, шкірних інфекцій, дерматозів, імпетиго.
Підвищує розумову і фізичну активність. Можна використовувати при магнітних збуреннях, переїзді в інші кліматичні зони.

10 мл

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “ЕО Кедру техаського”

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *